Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

COOEE alpin Hotel Kitzbüheler Alpen 3*

* de la 418€ 454€

Sankt Johann, Tirol, Austria

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de masa *
Tip de camera *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


COOEE alpin Hotel Kitzbüheler Alpen este un hotel modern situat în Sankt Johann in Tirol, la 10 metri de teleschiul Hochfeld. Este disponibil WiFi gratuit, iar sauna și sala de fitness de la ultimul etaj pot fi utilizate gratuit.

Toate camerele sunt amenajate în stil alpin modern și au pardoseală din lemn, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, baie cu duș cu efect de ploaie, precum și balcon cu vedere la munte.

La COOEE alpin Hotel Kitzbüheler Alpen există un depozit pentru biciclete și echipament de schi, precum și parcare privată gratuită.

Centrul localității St. Johann se află la 10 minute de mers pe jos. Gara este situată la 500 de metri.

Acesta este locul preferat de turiștii din Sankt Johann in Tirol, conform comentariilor independente.

  • Perioada 16 Martie 2019 - 23 Martie 2019

Scrie o recenzie

  
Servicii incluse:
- cazare 7 nopti in camera dubla cu balcon
- masa mic dejun

Nu sunt incluse:
- transport
- taxe de statiune

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!