Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

COOEE MPM Kalina Garden 5*

* de la 206€ 226€

Sunny Beach, Bulgaria

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Tip masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Hotelul MPM Kalina Garden este situat central, la numai 200 de metri de plaja stațiunii Sunny Beach, și oferă piscină mare în aer liber. Puteți lua parte la o gamă largă de activități sportive și de divertisment cu echipa de animație. Copiii se pot distra la mini club. De asemenea, se oferă divertisment seara.

Fiecare cameră are balcon, baie privată şi TV cu canale prin cablu. Accesul Wi-Fi este gratuit în toate camerele și zonele publice.

Facilitățile de catering includ restaurant principal cu terasă în aer liber, snack bar, precum și bar în hol. Hotelul oferă parcare în aer liber, precum și minigolf, jocuri video și biliard.

La 50 de metri există o stație de autobuz, precum și un supermarket. Parcul acvatic Sunny Beach se află la 800 de metri. Parcul acvatic Nessebar este la 4,5 km.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

Pachetul include:
-  cazare 7 nopti in camera dubla cu balcon
-  masa all inclusive

Pachetul nu include:
-  transport
-  taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
-  excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale

 

*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 / pe e-mail: info@activtours.ro

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, oferta de pe website sa nu fie actualizata in timp util - informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!


Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!