Oferta Specială Croaziere MSC, COSTA & ROYAL CARRIBEAN 2021

OFERTE SPECIALE APRILIE 2021

Cele mai frumoase croaziere cu liniile MSC CRUISES, COSTA CRUISES sau ROYAL CARRIBEAN

 
Transport
Perioada Aprilie 2021
Tripadvisor Score: 4.5
Oferta Speciala
*de la
 
542
pret/pers/sejur croaziera
Bucuria unei Vacante ALL INCLUSIVE pe vas de CROAZIERA 2021
 
OFERTE IMBATABILE - INSCRIERI FARA RISC
Cele mai frumoase croaziere cu liniile
MSC CRUISES, COSTA CRUISES sau ROYAL CARRIBEAN

Tarife de la 542 euro/pers. sejur complet, hotel 4* AI

NOTA BENE! Pentru mai multa siguranta recomandam incheierea asigurarilor medicale de calatorie Travel Storno cu acoperirea COVID-19 in conditiile generale de asigurare.
1. Croaziera de pozitionare de 10 zile din Barcelona spre Kiel | MSC Splendida
Preț 542 € / pers. - Durată 10 zile
Plecare 22 Apr 2021 din Barcelona, Spania
Traseu: Casablanca-Maroc, Lisabona-Portugalia, La Coruna-Spania, Rotterdam-Olanda, Kiel-Germania.
 
2. Croaziera de 7 zile in Marea Mediterana cu Royal Caribbean
Preț 649 € / pers. - Durată 7 zile
Plecare 24 Apr 2021 din Roma, Italia
Traseu: Napoli/Capri, Sicilia/Messina, Corfu-Grecia, Dubrovnik-Croatia, Zadar-Croatia, Koper-Slovenia, Venetia(Ravenna)-Italia

3. Croaziera de 11 zile din Genova spre Copenhaga | MSC Virtuosa
Preț 679 € / pers. - Durată 11 zile
Plecare 28 Apr 2021 din Genova, Italia
Traseu: Barcelona, Cadiz/Sevilla - Spania, Lisabona,  Vigo-Spania, Southampton Anglia, Kiel - Germania, Copenhaga - Danemarca
 
4. Croaziera de 14 zile in Europa de Nord cu | Costa Cruises
Preț 1089 € / pers. - Durată 14 zile
Plecare 29 Apr 2021 din Bremerhaven, Germania
Traseu: Amsterdam, Cork - Irlanda, Liverpool - Anglia, Belfast, Invergordon, Newhaven - Scotia, Newcastle, Harwick - Anglia, Brugges - Belgia, Bremerhaven Germania. 

5. Croaziera de 9 zile in Grecia si Italia | Odyssey of the Seas
Preț 949 € / pers.  - Durată 9 zile
Plecare 30 Apr 2021 din Roma, Italia
Traseu: Roma, Santorini, Atena, Mykonos, Napoli, Capri, Roma
 
Prețurile sunt per persoană în cabină dublă/basic și includ taxele portuare.
Nu includ transportul la /de la portul de îmbarcarea, asigurarea medicală și taxa de sejur în valoare de 10 euro/persoană/noapte. Copiii cu vârsta de până la 2 ani nu plătesc această taxă. Copiii cu vârsta cuprinsă între 2 – 12 ani plătesc 5 euro/noapte.
 La Royal Caribbean copiii plătesc un tarif diferit pentru fiecare croaziera în parte. Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să ne transmiteți o solicitare prin formularul de mai jos.
Servicii incluse
În tarifele de mai sus aveți inclusă cazarea în tipul de cabină aleasă, cele 3 mese principale plus gustările dintre mese (*cu diferite variatii de la o oferta la alta - se vor comunica punctual, la cerere). În ceea ce privește băuturile aveți incluse băuturi (apă, ceai, cafea, limonadă și sucuri naturale) la dispenser în zona restaurantului self-service. Dispenserele sunt disponibile doar pe perioada de deschidere a restaurantului self-service.
La bordul vaselor de croaziere există foarte multe activități de divertisment cum ar fi spectacolele de teatru, concursuri, concerte live, lecții de dans, la cursuri de gătit sau cursuri de limbi străine etc. care sunt incluse în tariful croazierei.
 
*Tariful pentru tipul de cabina de mai sus reprezintă cea mai mică cotație disponibilă în sistem la momentul afișării pentru categoria pe care o reprezintă. Astfel în funcție de disponibilitate tarifele pot varia.
Nota Bene: Intr-o eventuala situatie de interdictii de calatorie datorate pandemiei COVID-19 se vor gasi variante de reprogramare a sejurului, astfel incat sa nu se creeze niciun fel de pierdere materiala nimanui. Rezervarile ferme se fac pe baza Pasaportului valabil + un avans de 50% din costul pachetului turistic ales. Puteti opta si pentru Asigurare care sa includa riscuri COVID19: https://oferte.activtours.ro/INFO_ASIGURARI/
OFERTA DE PRET SI SERVICII INCLUSE ESTE LIMITATA SI SE SUPUNE UNOR REGULI SPECIALE DE REZERVARE - PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT!
Contacteaza-ne pentru inscrieri si detalii suplimentare - iti stam la dispozitie oricand: 0755 195 555 - 0755 013 983 / 81 / 84 - info@activtours.ro 

NOTE VAS MSC CRUISES

Tarifele afișate sunt per persoană în cabină dublă și conțin taxele portuare și guvernamentale.

Experiența Bella – Sunt incluse cele 3 mese principale (bufet deschis 20h/zi) + gustările dintre mese și băuturi la dispenser în zona restaurantului self service. Posibilitatea alegerii cabinei și a serviciului de cină în funcție de disponibilitate. Nu este inclus micul dejun în cameră și serviciul de room service. Acces gratuit la facilitățile vasului (piscine, teatru, sală de sport, etc.). Nu acumulați puncte Voyager Club.

Experiența Fantastica – Sunt incluse cele 3 mese principale (bufet deschis 20h/zi), gustările dintre mese + băuturi la dispenser la restaurantul self service. Posibilitatea alegerii cabinei (cabine poziționate la punțile superioare) și a serviciului de cină în funcție de disponibilitate. Mic dejun si serviciul de livrare room service gratuit. Acces gratuit la facilitățile vasului (piscine, teatru, sală de sport, etc.).

Experieța Aurea –  Sunt incluse cele 3 mese principale (bufet deschis 20h/zi), gustările dintre mese + băuturi la dispenser la restaurantul self service. În tarif este inclus pachetul de băuturi all inclusive “Easy package”, mic-dejun gratuit în cameră, room service gratuit 24/24. Alegerea cabinei și a serviciului de cină. În tarif aveți inclus un pachet welness (1 masaj, acces la private sun deck, acces la zona termală din SPA), îmbarcare și debarcare prioritară și halat de baie în cabină.

MSC Yacht Club – Pentru o experiență premium luxury optați pentru tariful MSC Yacht Club. Sunt incluse 3 mese principale (bufet deschis 20h/zi) + gustările dintre mese. Aparatamente cu saltele ergonomice, meniu de perne, pachet de internet (pana la 4 GB), halate de baie, acces direct la MSC Aurea SPA, acces exclusivist la restaurantul MSC Yacht Club, pachet de băuturi ultra all inclusive, flexibilitate în rezervare (posibilitatea schimbării numele pasagerilor ți a datei de îmbarcare).

La MSC Cruises copiii plătesc doar taxele portuare care variază de la o croazieră la alta. Excepție fac croazierele din perioada sărbătorilor.

Tarifele sunt în funcție de disponibilitate și pot fi modificate fără o informare prealabilă până în momentul în care nu ne solicitați blocarea tarifului.

Tariful pentru tipul de cabina de mai sus reprezintă cea mai mică cotație disponibilă în sistem la momentul afișării pentru categoria pe care o reprezintă. Astfel în funcție de disponibilitate tarifele pot varia.

NOTE VAS COSTA CRUISES

Basic –  Sunt incluse toate cele 3 mese principale + bauturi la dozator in zona restaurantului self – service. Cabinele din formula basic sunt garantate, numarul este atribuit direct de companie. Nu aveti posibilitatea alegerii serviciului de cina. Cabinele din tariful Basic sunt situate la puntile inferioare ale vasului. Nu se acumuleaza puncte Costa Club. Avansul este de 30% din tariful croazierei. Diferenta se achita cu pana la maxim 50 de zile inainte de imbarcare.

All Inclusive – Sunt incluse cele 3 mese principale + pachetul de bauturi ultra all inclusive “Brindiamo”, posibilitatea alegerii numarului cabinei, posibilitatea alegerii serviciului de cina, acumularea punctelor Costa Club, mic-dejun gratuit in cabina (mic dejun continental), 1 sticla de apa imbuteliata la 50 cl/persoana/zi, 10% discount la achizitionarea urmatoarei croaziere tot în formula all inclusive si din categoria balcon+ (codul de reducere se obtine la bordul vasului si este obligatoriu pentru aplicarea discount-ului), penalitatea de anularea a croazierei cu pana la 45 de zile inainte de îmbarcare de doar 50 Eur/persoana. Cabinele premium sunt pozitionate in zonele mai linistite de la bordul vasului si la puntile superioare. Avansul este de 150 Eur/cabina. Diferenta se achita cu pana la maxim 50 de zile inainte de imbarcare.

Samsara – Include toate beneficiile tarifului All Inclusive. Cabinele Samsara sunt disponibile la bordul vaselor Costa Diadema, Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa si Costa neoRomantica. Cabinele Samsara sunt pozitionate la puntile superioare ale vasului in apropierea centrului SPA (adults only). Aveti acces nelimitat la SPA (tratamentele sunt contra cost) iar in cabina veti regasi in plus un cantar, filtru de duș purificator, difuzor aromaterapie, ceainic cu o selecție de ceaiuri aromate.

Deluxe – Pentru o experienta premium luxury optati pentru tariful Deluxe. Sunt incluse cele 3 mese principale + pachetul de bauturi “Intenditore”, 1 sticla de apa imbuteliata la 50 cl/persoana/zi, room service gratuit 24/24, mic dejun gratuit in camera (mic dejun continental) serviciu de majordom, meniu de perne, imbarcare/debarcare prioritara, 1 zi acces nelimitat la centrul SPA (Samsara Suite beneficiaza de acces nelimitat), posibilitatea de a servi mesele in confortul cabinei, locuri rezervate pentru scaunele din fata din teatru, penalitatea de anularea a croazierei cu pana la 45 de zile inainte de imbarcare de doar 50 Eur/persoana, 10% discount la achizitionarea urmatoarei croaziere tot în formula all inclusive si din categoria balcon+ (codul de reducere se obtine la bordul vasului si este obligatoriu pentru aplicarea discount-ului).

La Costa Cruises copiii platesc doar taxele portuare care variaza de la o croaziera la alta. Exceptie fac croazierele din perioada sărbatorilor.

Tarifele sunt în functie de disponibilitate si pot fi modificate fara o informare prealabila pana in momentul in care nu ne solicitati blocarea tarifului.

Tariful pentru tipul de cabina de mai sus reprezinta cea mai mica cotatie disponibila in sistem la momentul afisarii pentru categoria pe care o reprezinta. Astfel in functie de disponibilitate tarifele pot varia.

NOTE VAS ROYAL CARRIBEAN

Servicii incluse

În tariful de mai sus aveți inclusă cazarea în tipul de cabina aleasă, cele 3 mese principale plus gustările dintre mese.

În ceea ce privește băuturile aveți incluse băuturi (apă, ceai, cafea, limonadă și sucuri naturale) la dispencer în zona restaurantului self-service. Dispencerele sunt disponibile doar pe perioada de deschidere a restaurantului self-service.

La bordul vasului există foarte multe activități de divertisment cum ar fi spectacolele de teatru, concursuri, concerte live, lecții de dans, la cursuri de gătit sau cursuri de limbi străine etc. care sunt incluse în tariful croazierei.

Alte facilități disponibile: Birou de informații deschis 24/24, birou de consultanță și rezervări excursii + transferuri, Kids Club și serviciu de baby sitter în funcție de disponibilitate (pentru copii peste 3 ani), zona și piscină dedicată copiilor, Room Service 24/24, facilități de fitness, sala de sport, biblioteca cu colecții variate de cărți, card Room dedicată jucătorilor de cărți.

Servicii disponibile contra cost

Serviciile disponibile contra cost sunt: serviciul de spălătorie al hainelor, tratamentele SPA, servciile de beauty, excursiile ghidate în porturile vizitate și băuturile (cu excepția celor oferite pe perioada micului dejun și a prânzului la restaurantul self service).

La bordul vasului, pe lângă restaurantul principal și restaurantul self-service care sunt incluse în tariful croazierei mai există diferite facilitati gastronomice cu specific cum ar fi restaurantul gourmet, restaurante cu specific asiatic, etc. care nu sunt incluse în tariful croazierei.

Alte servcii disponibile contra-cost: ore de fitness cu trainer personal, serviciu de fax, facilități World Class Spa, internet cafe (se achita doar internetul, faciliatile sunt incluse în costul croazierei), salon de înfrumusețare, boutiques pentru cumpărături, licitații de artă, excursii cu ghid de obicei în limba engleză, cele mai exlusiviste băuturi și inovatoare cocktailuri, lecții de golf (pe vasele unde există facilitatea), shoe shine service (disponibil pentru cabinele suite), buttler service (disponibil pentru cabinele suite), enoteca în care sommelierul va va prezența povestea vinului și va va oferi cursuri de wine pairing (pe vasele unde există facilitatea), cigar room – facilitate care era dedicată iubitorilor de cigar și cognac, dar cu noile modificări legislative privind politica fumatului la bordul vaselor de croaziera a devenit locul preferat al tuturor fumătorilor fiind unul dintre spațiile unde se poate fuma indoor.

Facilitatile cabinelor la bordul vaselor de croaziera

Fiecare cabina, pe fiecare nava din flota, este echipată cu : termostat reglabil cu aer condiționat, TV interactiv cu ecran plat prin satelit, uscător de par, seif, steward,  lenjerie necesară pentru ședere (așternuturi și prosoape) furnizată și schimbată în mod regulat, băile sunt echipate cu săpun și șampon pentru dus, minibar și 24-hour Room Service (se aplică taxe suplimentare la cabinele standard), conexiune Wi-Fi (Voom Surf + Stream Voyage Package – 1 dispozitiv – 11,47 euro/adult/zi, Voom Surf + Stream Voyage Package – 2 dispozitive – 21,80 euro/zi, Voom Surf + Stream Voyage Package – 3 dispozitive 30,98 euro/zi, Voom Surf + Stream Voyage Package – 4 dispozitive 39,01 euro/zi, Voom Surf Voyage Package – 1 dispozitiv – 10,49 euro/zi, Voom Surf Voyage Package – 2 dispozitive –  19, 66 euro/zi, Voom Surf Voyage Package – 3 dispozitive– 27,53 euro/zi, Voom Surf Voyage Package – 4 dispozitive – 34,8 euro/zi ).

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 / 982 / 983 / 984 - 0755 195 555 - 0772 271 745 (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/impresii-turisti/
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/contract-calator-activtours-eventuria/
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Documente necesare pentru calatorie:

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.

• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul    Politiei    de    Frontiera sau al Ministerului de    Externe.

•  Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care    nu    este    necesara    viza    de    intrare    accesati    site-ul    Politiei    de    Frontiera sau al Ministerului de Externe.

• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul  valabil  cel  putin  6  luni  de  la  data  terminarii  calatoriei.  Anumite  state  nu  permit accesul capasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa  consultati  serviciul  consular  al  tarii in care  intentionati  sa faceti  deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.

•  Copiii –obligatoriu pasaport

•  Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile  de  frontiera  nu  permit  accesul  turistului  pe  teritoriul  statului  respectiv.  De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Documente necesare pentru minori:

• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur  parinte,  este  necesar  acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul denastere, este necesara o copie a acestui certificat.

• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-au fost incredintati minorul(ii) si copie dupa actulde divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.

• Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este  necesar  acordul  ambilor  parinti  exprimat  printr-o  declaratie  autentificata  la  notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.

Informatii importante despre documentele de calatorie

Pașaportul/cartea de identitate (pentru itinerariile din Europa) reprezintă document de calatorie obligatoriu și accesul la bordul vasului de croazieră nu va va fi permis fără acest document. Pentru anumite itinerarii, valabilitatea pașaportului trebuie să fie de 6 luni de la data debarcării.

Asigurarea vizei și respectarea condițiilor de călătorie revin în seama călătorului, astfel vă rugăm să consultași condițiile de călătorie de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe și să vă asigurați că îndepliniți toate condițiile pentru a avea acces în țările din itinerariul vostru.

În cazul în care nu dețineți viza sau nu îndepliniți condițiile necesare pentru a coborî într-un port veți fi nevoit să rămâneți la bordul vasului, compania de croazieră sau agenția nu va fi responsabilă pentru aceste inconveniente.

Asigurarea medicală sau storno nu este obligatorie, dar indiferent de itinerariul ales sau perioada călătoriei va recomandăm să încheiați aceste polițe de asigurare. Ministerul Afacerilor externe va pune la dispoziție un ghid privind asistenta medicala ce cuprinde o serie de informații utile privind încheierea unei asigurări medicale pentru cetățenii care călătoresc în diferite state și principalele norme de igienă care trebuie respectate.

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020