Crystal Cruises

Croazierele Crystal Cruises descriere si caracteristici

Linia de croaziera Crystal Cruises a fost creata in anul 1988, cu viziunea de a stabili standarde complet noi in croazierele de lux si explorarea marilor lumii. Primul vas de croaziera al liniei, a fost Crystal Harmony, care a debutat in anul 1990 si anunta spatii publice impresionante care se asemanau cu marile sali de dans de odinioara, cazinouri generoase si restaurante spatioase. In anul 2005, vasul Crystal Harmony a fost retras din flota Crystal Cruises, iar in prezent din flota liniei fac parte vasele Crystal Symphony (care a fost lansat in anul 1995) si Crystal Serenity (care a fost lansat in anul 2003).

La inceputul anului 2015, liderul global din domeniul ospitalitatii: Genting Hong Kong (GHK) a achizitionat linia de croaziera Crystal Cruises de la compania fondatoare: Nippon Yusen Kabushiki Kaisha (NYK), cu angajamentul de a duce mai departe acest brand si a extinde flota cu inca un vas de croaziera pana in 2018 care o sa fie unul dintre cele mai luxoase vase de croaziera din industrie. 

Combinatia dintre vasele de croaziera spectaculoase si personalul profesionist si dedicat, au ridicat Crystal Cruises la unul dintre cele mai inalte standarde in ceea ce priveste luxul.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020