Disney Cruise Line

Croazierele Disney Cruise Line descriere si caracteristici

Cand sunteti la bordul unui vas Disney Cruise Line, puteti fi siguri ca o vacanta de neuitat este intotdeauna la orizont. Depasind distractia imaginativa a copiilor, ofertele de agrement unice pentru adulti si divertismentul palpitant pentru intreaga familie, fiecare nava Disney Cruise Line din flota ofera distractie pentru toti, astfel incat nimeni nu trebuie vreodata sa faca compromisuri. Descoperiti entuziasmul si magia care va asteapta la bord.
Vasele Disney Cruise Line se preteaza perfect pentru famiile cu copii care adora lumea povestilor si personajelor celebre .
Divertismentul include spectacolele in versiunea originala de pe Broadway si cele mai recente filme Disney – este locul unde intalniti adevarata magie Disney in fiecare seara.
De la zone pentru intreaga familie, cresa pentru copii intre 3 luni si 3 ani, zona pentru copii, zone amenajate pentru adolescenti, magazine Disney, magazine cu bijuterii, magazin foto, sali de jocuri , terenuri de basschet, volei si fotbal aceasta linie de croaziera este perfecta pentru o vacanta de vis alaturi de cei dragi.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020