Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Dona Filipa Hotel 5*

* de la 853€

Algarve, Portugalia

Supliment masa demipensiune *
Perioada in 2018: *
Tip de camera *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Aflat la doar 200 de metri de plaja din Vale do Lobo, hotelul Dona Filipa oferă camere cu un balcon cu vedere panoramică la terenul de golf din Vale do Lobo, la Oceanul Atlantic sau la sat.

Camerele hotelului Dona Filipa îmbină facilităţile moderne cu farmecul lumii vechi. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar şi baie privată. Unele camere oferă o zonă de living spaţioasă.

Oaspeţii se pot bucura de masaje corporale relaxante la centrul spa Estetica. Hotelul Dona Filipa oferă şi 3 terenuri de tenis iluminate, un club pentru copii şi o piscină în aer liber cu vedere panoramică la Oceanul Atlantic.

Restaurantul Primavera serveşte bufete extravagante cu delicatese internaţionale şi regionale pentru mic dejun şi cină. Oaspeţii se pot bucura de cocktailuri exotice la barul San Lorenzo.

  • Perioada octombrie 2018

Scrie o recenzie

  
Pachetul Pro Golf pentru minim 8 persoane inclusiv Golf-Pro
 
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos
:

Pachetele contin:

- 7 nopti cazare inclusiv mic dejun
- 5 greenfees (18 gauri): 3 x pe terenul de golf San Lorenzo si 2 x pe terenul de golf Pinheiros Altos
- Utilizare driving range 2 ore/zi, inclusiv mingi nelimitate de antrenament
- 2 x cina (fara bauturi)
- Bautura de bun venit
- Camera single inclusiv mic dejun si greenfees gratuite pentru pro


*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa consultati si documentele atasate (*acolo unde exista), in vederea clarificarii, sau sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 195 555 / pe e-mail: info@ofertadevacanta.ro

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!