Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Dona Filipa Hotel 5*

* de la 853€

Algarve, Portugalia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de camera *
Tip de masa *
Pachet turistic personalizat
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Aflat la doar 200 de metri de plaja din Vale do Lobo, hotelul Dona Filipa oferă camere cu un balcon cu vedere panoramică la terenul de golf din Vale do Lobo, la Oceanul Atlantic sau la sat.
Camerele hotelului Dona Filipa îmbină facilităţile moderne cu farmecul lumii vechi. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar şi baie privată. Unele camere oferă o zonă de living spaţioasă.
Oaspeţii se pot bucura de masaje corporale relaxante la centrul spa Estetica. Hotelul Dona Filipa oferă şi 3 terenuri de tenis iluminate, un club pentru copii şi o piscină în aer liber cu vedere panoramică la Oceanul Atlantic.
Restaurantul Primavera serveşte bufete extravagante cu delicatese internaţionale şi regionale pentru mic dejun şi cină. Oaspeţii se pot bucura de cocktailuri exotice la barul San Lorenzo.
  • Perioada octombrie 2018

Scrie o recenzie

  
Pachetul Pro Golf pentru minim 8 persoane inclusiv Golf-Pro
 
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos
:

Pachetele contin:

- 7 nopti cazare inclusiv mic dejun
- 5 greenfees (18 gauri): 3 x pe terenul de golf San Lorenzo si 2 x pe terenul de golf Pinheiros Altos
- Utilizare driving range 2 ore/zi, inclusiv mingi nelimitate de antrenament
- 2 x cina (fara bauturi)
- Bautura de bun venit
- Camera single inclusiv mic dejun si greenfees gratuite pentru pro

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!