Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Euphoria Club Hotel 4*

* de la 465€

Boroveț, Bulgaria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Euphoria Club este situat în stațiunea montană Borovets, la 1350 de metri deasupra nivelului mării. Cu balcon și acces gratuit la internet, toate unitățile de cazare sunt moderne și decorate elegant.

Zona de spa modernă include o piscină interioară cu sistem de încălzire, o cadă cu hidromasaj și o saună. De asemenea, se oferă diverse tipuri de masaj și tratamente de înfrumusețare.

Toate apartamentele şi vilele au pardoseală din lemn de esenţă tare şi baie privată, cu articole de toaletă şi papuci.

Oaspeţii pot savura mâncăruri regionale şi balcanice la restaurant și bar. Acesta serveşte o selecţie variată de vinuri, cocktailuri şi sortimente de cafea.

Toate apartamentele și vilele Hotelului Euphoria Club sunt prevăzute cu depozit pentru echipament de schi. Telecabina se află la mai puțin de 2 km și este accesibilă cu serviciul de transfer gratuit.Centrul stațiunii Borovets se găsește la 1,5 km. Hotelul are parcare gratuită.

  • Perioada 02.02 - 09.02.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!