Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Falkensteiner Hotel Montenegro 4*

* de la 602€

Budva, Muntenegru

Sejur 7 nopti in perioada: *
Unitate de cazare *
Tip masa
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Falkensteiner Hotel Montenegro este situat pe un deal cu vedere la plaja Becici de 2 kilometri și la 4 km de Budva. Acesta are un cazinou, o sală de fitness şi o piscină. De asemenea, există o zonă de plajă privată cu umbrele şi şezlonguri, disponibile gratuit.

Oaspeţii pot degusta specialităţi mediteraneene la restaurantul à la carte elegant sau pot încerca diferite preparate la restaurantul tip bufet cu bucătărie deschisă.

Barul are o terasă panoramică cu vedere la Marea Adriatică și oferă diferite băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și gustări.

Piscina în aer liber este situată pe o terasă spațioasă, cu vedere superbă la mare.

Toate camerele au pardoseală din lemn masiv, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi aer condiţionat. Proprietatea oferă acces gratuit la internet prin cablu. Băile au duş, articole de toaletă şi uscător de păr.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
  • Tariful din tabel este calculat / tip de camera / apartament / sejur de 7 nopti si corespunde intervalelor de timp specificate. Tariful nu contine alte servicii decat cele specificate (*fiecare locatie are reguli speciale de rezervare si confirmare, de aceea oferta finala va fi personalizata si prelucrata offline, impreuna cu Dvs., de catre consultantii nostri de travel specializati, urmand a vi se comunica ceea ce este inclus in pretul afisat si ce alte cheltuieli veti mai avea la destinatie).
  • Tariful nu include taxe locale/de statiune, taxe de curatenie/garantii obligatorii, alte taxe si servicii suplimentare/ex. SKIPASS etc., care va vor fi comunicate de catre un consultant de travel specializat/destinatie, doar la cerere!
  • ACTIV EVENTURIA este o agentie de turism organizatoare (Licenta 700/22.01.2019) si va poate oferi pachete turistice personalizate si cu servicii complete la destinatie, astfel incat Dvs. sa va bucurati pe deplin de vacanta visata.
  • Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46 sau pe e-mail: info@activtours.ro
  • NOTA: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!