Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Family Hotel Vespera 4*

* de la 700€

Mali Lošinj, Croaţia

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Supliment masa *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Vespera a fost complet renovat în anul 2009 şi este potrivit pentru familii. Este înconjurat de pini şi se află la 50 de metri de mare, în Golful Sunny, şi la 2 km de centrul oraşului Mali Lošinj. Acesta are un complex de piscine cu hidromasaj şi cascade, precum şi 2 piscine pentru copii, toate cu vedere la mare.

Restaurantul hotelului serveşte mic dejun tip bufet, precum şi mese în regim de demipensiune. Restaurantele Veli žal, Borik şi Lanterna sunt situate în apropiere de hotel, lângă mare, şi oferă mâncăruri à-la-carte rafinate.

Se organizează seri culinare tematice şi demonstraţii gastronomice. De asemenea, există un colţ separat pentru părinţi, unde aceştia pot pregăti mâncare pentru bebeluşi. Programele de divertisment de seară includ cabaret, seară de comedie, concurs muzical şi multe altele.

Echipele de divertisment oferă programe educaţionale şi de divertisment (la Baby, Mini and Teen Club), cu gustări şi băuturi răcoritoare gratuite. Tinerii se pot distra în sălile de jocuri bine dotate, cu jucării şi saltele pentru cei mai mici oaspeţi, dar există şi jocuri video, fotbal de masă şi darts.

Hotelul are camere special concepute şi dotate pentru necesităţi specifice copiilor mici şi părinţilor lor. La cerere sunt disponibile cărucioare, încălzitoare de sticle, cădiţe şi alte facilităţi pentru bebeluşi. În timpul verii se asigură servicii de îngrijire a copiilor (Baby şi Mini Club) în fiecare zi, cu excepţia zilelor de sâmbătă.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
  • Tariful din tabel este calculat / tip de camera / apartament / sejur de 7 nopti si corespunde intervalelor de timp specificate. Tariful nu contine alte servicii decat cele specificate (*fiecare locatie are reguli speciale de rezervare si confirmare, de aceea oferta finala va fi personalizata si prelucrata offline, impreuna cu Dvs., de catre consultantii nostri de travel specializati, urmand a vi se comunica ceea ce este inclus in pretul afisat si ce alte cheltuieli veti mai avea la destinatie).
  • Tariful nu include taxe locale/de statiune, taxe de curatenie/garantii obligatorii, alte taxe si servicii suplimentare/ex. SKIPASS etc., care va vor fi comunicate de catre un consultant de travel specializat/destinatie, doar la cerere!
  • ACTIV EVENTURIA este o agentie de turism organizatoare (Licenta 700/22.01.2019) si va poate oferi pachete turistice personalizate si cu servicii complete la destinatie, astfel incat Dvs. sa va bucurati pe deplin de vacanta visata.
  • Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46 sau pe e-mail: info@activtours.ro
  • NOTA: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!