Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Gasthof Weisskugel 3*

* de la 399€

Vent, Tirol, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Oferind vedere panoramică la muntele Wildspitze şi la peisajele alpine panoramice din împrejurimi, Gasthof Weißkugel este situată în staţiunea Vent, la 500 de metri de teleschiurile Vent.

Toate unităţile au TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi baie privată. Unele camere au balcon cu vedere la Alpii Ötztal. Apartamentele au şi o chicinetă complet utilată.

Gasthof Weißkugel serveşte micul dejun în fiecare dimineaţă. Restaurantul în stil alpin à la carte serveşte mâncăruri tradiţionale. La 500 de metri este un magazin alimentar.

Gasthof Weißkugel pune la dispoziţia oaspeţilor terasă, depozit pentru echipament de schi cu uscător de clăpari şi un loc de joacă pentru copii. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Autobuzul de schi gratuit are staţie la doar 20 de metri de proprietate, oferind acces la zona de schi Sölden, aflată la 17 km.

  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!