Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Grand Hotel Astoria 4*

* de la 499€

Lavarone, Italia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Masa de Craciun *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Astoria oferă o terasă panoramică cu vedere la Alpii din jur și la Lacul Lavarone din apropiere, situat la doar 500 de metri. Grand Hotel are parcare gratuită și camere elegante.

Printre facilitățile de divertisment de la Grand Hotel Astoria se numără o sală de jocuri, o sală de biliard, o discotecă și un teren de squash de interior.

Centrul de wellness include o saună, o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj și o baie turcească.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit, iar unele beneficiază de vedere frumoasă la lac.

Restaurantul servește mâncăruri locale și internaționale, cu un bufet de aperitive și legume, precum și specialități tipice din Trentino.

  • Perioada 22.12 - 29.12.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!