Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Grand Hotel Astoria 4*

* de la 348€

Lavarone, Italia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Astoria oferă o terasă panoramică cu vedere la Alpii din jur și la Lacul Lavarone din apropiere, situat la doar 500 de metri. Grand Hotel are parcare gratuită și camere elegante.

Printre facilitățile de divertisment de la Grand Hotel Astoria se numără o sală de jocuri, o sală de biliard, o discotecă și un teren de squash de interior.

Centrul de wellness include o saună, o piscină interioară, o cadă cu hidromasaj și o baie turcească.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit, iar unele beneficiază de vedere frumoasă la lac.

Restaurantul servește mâncăruri locale și internaționale, cu un bufet de aperitive și legume, precum și specialități tipice din Trentino.

  • Perioada 02.02 - 09.02.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!