Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Grand Hotel Misurina 4*

* de la 398€

Cortina d'Ampezzo, Italia

Sejur 7 nopti in 2019: *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Skipass: *
Transport inclus: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Situat în apropiere de orașul Cortina d'Ampezzo, Grand Hotel Misurina oferă o varietate de facilități excelente, printre care un restaurant panoramic cu vedere la lacul Misurina unde oaspeții se pot delecta cu preparate delicioase. Camerele sunt dotate cu televizor şi minibar, iar cele mai multe au podea din lemn.

La acest hotel elegant aflat la o altitudine de 1756 m, oaspeții se vor putea bucura de o vacanţă relaxantă în inima Dolomiţilor. Proprietatea este situată în faţa vârfurilor Tre Cime di Lavaredo.

În pădurea Somaldida din apropiere există pârtii magnifice de schi fond, iar la doar 500 m de Grand Hotel sunt disponibile lecţii de schi pentru toate nivelurile. În timpul iernii, proprietatea asigură un serviciu de transfer cu program fix la zonele de schi.

Oaspeții se pot relaxa în lounge barul elegant şi la centrul de wellness cu baie turcească, sală de fitness, saună şi piscină interioară.

Barul cu pian găzduiește de 3 ori pe săptămână un program de muzică live, iar pentru copii există un miniclub care organizează diverse activități.

  • Perioada pana la 08.03.2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!