Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Grand Hotel & Spa 4*

* de la 658€

Kopaonik, Serbia

Sejur 5 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Aflat la o altitudine de 1.770 de metri, în centrul staţiunii Kopaonik, hotelul modern şi confortabil Grand Hotel & Spa oferă vedere uimitoare la Parcul Naţional Kopaonik, la doar câţiva paşi de telecabina principală.

Hotelul asigură camere elegante şi spaţioase. Toate camerele au baie privată cu uscător de păr şi halat de baie. Facilităţile includ TV LCD, telefon, DVD player, minibar şi seif.

Centrul spa Grand Oaza de 1.800 m² are saună, baie turcească, peşteră de gheaţă sărată şi o cadă cu hidromasaj în aer liber, precum şi o zonă de relaxare cu vedere la peisajul montan. Oaspeţii au la dispoziţie diverse tratamente de masaj şi de înfrumuseţare.

Restaurantele şi barurile hotelului Grand servesc o selecţie de băuturi calde şi reci, precum şi preparate din bucătăria sârbească şi internaţională.

Hotelul Grand are un centru de afaceri modern, un colţ pentru copii, o zonă de fitness şi o sală de sport multifuncţională cu terenuri de tenis, handbal şi volei. Oaspeţii pot juca tenis de masă, squash şi bowling.

  • Perioada 03.01 - 08.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 5 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!