Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Grey Hotel Kopaonik 4*

* de la 565€

Kopaonik, Serbia

Sejur 5 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Grey Hotel Kopaonik este situat în Kopaonik, la 150 de metri de 4 teleschiuri și oferă cazare și acces direct la pârtiile de schi. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină interioară, un centru spa, un centru de fitness şi o saună gratuite. De asemenea, oaspeții pot lua masa la restaurantul hotelului și pot savura o băutură la bar. Se oferă WiFi gratuit.

Toate camerele au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat și canale prin satelit și minibar gratuit. Toate băile sunt dotate cu duş. Se oferă papuci, halate de baie, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Hotelul Grey Kopaonik pune la dispoziţie un depozit gratuit pentru echipamentele de schi, precum și masaje și permise de schi, la un cost suplimentar. De asemenea, există o școală de schi. Hotelul are serviciu de concierge şi recepţie cu program nonstop.

Zonele de schi Malo Jezero, Krst, Pančićev Vrh şi Karman Greben se află la 150 de metri.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Niš, situat la 125 km de Gray Hotel Kopaonik. La cerere şi la un cost suplimentar, proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport.

  • Perioada 03.01 - 08.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 5 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!