Holland America Line

Croazierele Holland America Line descriere si caracteristici

Holland America Line se mandreste cu o traditie de peste 130 de ani, iar in zilele noastre ofera vacante sofisticate avand mai multe vase premium decat oricare alta linie de croaziera.

Pentru ca a avut sediul in Rotterdam si a prestat servicii in America, linia de croaziere a devenit cunoscuta ca Holland America Line (HAL). Sediul central se afla acum in Seattle, Washington.

Primele nave au navigat intre Rotterdam si New York in anul 1872. Serviciul de transport a fost dezvoltat la New York in anul 1899. In primii ani ai secolului XX, alte porturi din America de Nord au fost adaugate la acest serviciu. In primii 25 de ani de existenta vasele au transportat 400.000 oameni de la vechea la noua lume.

Desi liniile de transport pasageri si de transport maritim au fost sursele primare de venituri, in anul 1895 compania a dezvoltat prima sa linie de croaziere de vacanta. A doua croaziera de agrement, de la New York la Israel, a fost operata in anul 1910. In 1971, Holland America Line a suspendat transatlanticele comerciale si de pasageri, iar in 1973, compania a vandut divizia de transport maritim si de marfa. In anul 1989, Holland America Line a devenit o filiala detinuta in intregime de Carnival Corporation, cea mai mare corporatie de croaziera din lume.

Cu 15 vase de premium navigand spre mai mult de 280 de porturi de escala si adaugand tot mai multe vase si tururi in fiecare an, Holland America Line si-a luat angajamentul sa asigure cele mai frumoase croaziere. Si eforturile sale de a ajunge la perfectiune au fost rasplatite cu premii si distinctii din partea liderilor din industria turismului.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020