Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Horizon Blu Boutique Hotel 5*

* de la 523€ 580€

Kalamata, Peloponez, Grecia

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de masa *
Tip de camera *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Beneficiind de o locație centrală în orașul Kalamata și la doar câțiva metri de mare, Horizon Blu Boutique Hotel oferă piscină în aer liber. Are camere și suite cu vedere la grădină sau la Golful Mesenia. Accesul WiFi este disponibil gratuit în toate zonele.

Toate unitățile de cazare au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiționat, minibar și balcon mobilat. De asemenea, acestea au baie cu cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Unele camere și suite au piscină privată.

Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, servit în zona de mese de la Horizon Blu Boutique Hotel. În apropiere se găseşte un restaurant.

Aeroportul Kalamata este la 11 km. Parcarea privată este gratuită.

  • Perioada Iulie 2019

Scrie o recenzie

  
Pachetele contin:
- cazare 7 nopti in camera dubla standard cu balcon
- mic dejun

Pretul NU include:
- transport
- taxa statiune
- asigurare medicala
- alte cheltuieli

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!