Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Ali Bey Resort 5*

1,216€

Side, Turcia

Tip de masa *
Tip de camera *
Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Situat chiar pe plaja din Side, cu vedere la Marea Mediterană, Ali Bey Resort este destinat nefumătorilor și oferă un parc acvatic, facilități spa de lux și Wi-Fi gratuit în întregul hotel.

Toate camerele de la Ali Bey Side au balcon privat cu vedere la mare și la grădinile cu o suprafață de 100.000 m² ale complexului. Fiecare cameră are o baie privată care include un uscător de păr.

Cele 3 restaurante de la Ali Bey Resort oferă fructe de mare proaspete și specialități turcești. Oaspeții au la dispoziție 5 baruri și o cafenea care servește produse de patiserie tradiționale.

Sunt disponibile lecții de tenis și sporturi acvatice la complex, iar în zona spa vă puteți relaxa cu un masaj. Cele 11 terenuri de golf de campionat din Belek sunt la 1 oră de mers cu mașina de hotel.

Ali Bey Resort Side se află la 65 km de Aeroportul Internațional din Antalya. Există parcare gratuită la proprietate.

  • Perioada 06.09 - 13.09.2018

Scrie o recenzie

  
Pachetele contin:
- zbor direct charter din Otopeni, clasa economy;
- taxe de aeroport si bagaje de cala
- 7 nopti cazare in camera dubla standard
- tipul de masa All Inclusive
- transferuri aeroport – hotel – aeroport

Pretul NU include:
- taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
- excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale


*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 013 982 / pe e-mail: info@activtours.ro

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!