Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Alpenkrone 4*

* de la 345€ 389€

Filzmoos, Salzburg Land, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta


Hotelul Alpenkrone este amplasat într-o zonă liniştită, mai sus de localitatea Filzmoos şi oferă vedere panoramică la munţii din jur. Acesta are o zonă spa cu o piscină interioară, saună şi masaje. Este pus la dispoziție un autobuz privat de schi, care asigură transferul gratuit la pârtiile şi şcolile de schi.

Restaurantul de la Alpenkrone serveşte o varietate de preparate culinare austriece şi internaţionale. Regimul de demipensiune include un mic dejun tip bufet generos și un meniu cu 4 feluri și 3 preparate culinare la alegere pentru felul principal. Există și un bar.

Camerele mobilate individual sunt decorate în stil alpin elegant şi au televizor, baie și balcon.

Alpenkrone pune la dispoziție o cameră de joacă pentru copii, o sală cu facilități de tenis de masă şi o cameră cu televizor şi video.

  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Servicii incluse:
- 7 nopti cazare in camera dubla
- masa demipensiune
- taxa de oras

Nu sunt incluse:
- transport
- asigurare medicala

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!