Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel AlpHoliday Dolomiti 4*

* de la 546€

Dolomiti, Italia

Sejur 7 nopti in 2019: *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Skipass: *
Transport inclus: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Alpholiday Dolomiti este situat între parcurile Adamella şi Stelvio şi oferă privelişti panoramice ale Dolomiţilor Brenta. Acesta dispune de 3 piscine, un centru de spa şi oferă oaspeţilor un autobuz gratuit de schi.

Alpholiday Dolomiti Wellness & Fun Hotel oferă camere prevăzute cu balcon, un minibar şi TV prin satelit. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie o conexiune de internet Wi-Fi.

Restaurantul Hotelului Alpholiday Dolomiti serveşte atât preparate tipice din Trentino, cât şi mâncăruri clasice italiene.

Hotelul Alpholiday dispune de un centru de wellness, care oferă o saună, o baie turcească, un jacuzzi, o sală de sport şi tratamente de înfrumuseţare.

Hotelul se află la 3 km de teleschiurile care deservesc zona Skirama Dolomiti Adamello Brenta, care dispune de 380 km de pârtii.

  • Perioada 07.04.2018-14.04.2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!