Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel & Solbad Altein 3*

* de la 826€

Arosa, Elveţia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Bucurându-se de o locație liniștită și centrală, între cele 2 lacuri din stațiunea Arosa, Hotelul Altein este situat la doar câteva minute de mers pe jos de gară și de telecabina Weisshorn. Acesta oferă acces gratuit la internet WiFi şi o zonă mare de spa.

Zona de spa a Hotelului Altein include 2 piscine interioare moderne cu apă sărată și jeturi subacvatice de masaj, precum și dușuri tip cascadă. Piscina în aer liber poate fi folosită în timpul verii. Există, de asemenea, o cadă cu hidromasaj, o baie de aburi și o saună. Oaspeții au la dispoziție, de asemenea, o sală modernă de fitness și terenuri de tenis sezoniere în aer liber (la un cost suplimentar).

Restaurantul à la carte Panorama servește preparate tradiționale locale, iar oaspeții se pot bucura de vederea unică la stațiunea Arosa de pe terasa acestuia. Pentru oaspeții care rezervă un sejur în regim de demipensiune, restaurantul Latina oferă un mic dejun bogat tip bufet și o cină cu 4 feluri de mâncare. Hotelul are un bar care oferă divertisment live în timpul iernii.

Camerele Hotelului Altein sunt liniștite și nu au TV. Oaspeții se pot uita la TV în diferitele camere comune și în 4 lounge-uri cu TV. Zona de divertisment oferă posibilitatea de a juca biliard, tenis de masă, pinball și fotbal de masă. În timpul verii, este disponibil un teren de golf în miniatură.

În timpul iernii, oaspeții pot explora zona de schi vastă din jurul hotelului. Pentru copiii cu vârsta sub 17 ani sunt incluse în tarif lecții de schi și snowboarding la o școală din apropiere. Sunt accesibile, de asemenea, trasee montane bine întreținute.

În timpul verii, oaspeții beneficiază de cardul Arosa, care include mai multe oferte speciale, cum ar fi folosirea gratuită a tuturor telecabinelor și a autobuzului regional, închirierea gratuită a bărcilor, precum și acces gratuit la zona de plajă Untersee și la traseul din frânghie. În timpul iernii, pentru oaspeții care se cazează 2 sau mai multe nopți, sunt incluse în tarif lecții la Școala elvețiană de schi și snowboarding pentru copiii cu vârsta sub 17 ani.

Cele mai apropiate instalații de transport pe cablu:

  • Tschuggen-Ost - 450 m
  • Weisshornbahn I - 500 m
  • Prätschli - 1,2 km
  • Tomeli - 1,4 km
  • Tschuggen West - 1,4 km
  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• skipass
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 2 euro / adult / zi, 1,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!