Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Ambassador Zermatt 4*

* de la 728€

Zermatt, Elveţia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Ambassador Zermatt se bucură de o locație centrală, la doar 100 de metri de gara din Zermatt și de gara de cale ferată cu cremalieră Gornergrat. Oferă o piscină interioară încălzită mare, cadă cu hidromasaj, saună și WiFi de mare viteză gratuit în toate zonele.

Toate camerele și apartamentele au balcon cu vedere panoramică la munții dimprejur, inclusiv la Matterhorn.

Lângă hol există un colț de internet gratuit, iar la proprietate poate fi închiriat și echipament de schi.

Restaurantul Chi-Ba-Bou servește mâncăruri elvețiene și internaționale rafinate. Lounge-ul și barul sunt locuri primitoare, în care puteți petrece ore relaxante, având la dispoziție o selecție de băuturi.

Pot fi asigurate servicii de transfer și un taxi la/de la aeroport sau gară.

  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• skipass
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 2 euro / adult / zi, 1,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!