Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Carvoeiro Sol 3*

988€

Carvoeiro, Portugalia

Sejur 7 nopti in perioada *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat în inima satului tipic Carvoeiro, Hotelul Carvoeiro Sol se află la mai puţin de 25 de metri de plajă. Piscina în aer liber are o terasă cu şezlonguri şi bar.

Toate camerele au baie privată, TV prin satelit, aer condiţionat, încălzire centrală şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. Unele camere au vedere panoramică la plaja Carvoeiro.

Restaurantul Jardim do Sol de la Carvoeiro serveşte dimineaţa un bogat mic dejun tip bufet, cu o varietate de preparate calde şi reci. Oaspeţii se pot bucura de o gustare uşoară pe terasa de lângă piscină.

Personalul de la Carvoeiro Sol oferă pachete de golf şi organizează excursii de o zi. Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu de închirieri auto şi o parcare.

Hotelul Carvoeiro Sol este situat la aproximativ 70 km de Aeroportul Faro.

  • Perioada 28.06. - 05. 07.2018

Scrie o recenzie

  
Pachetele includ:
- zbor direct charter din Otopeni, clasa economy
- taxele de aeroport
- cazare 7 nopti, cu tipul de masa Mic Dejun
- transfer dus/ intors aeroport - hotel
- asistenta turistica locala

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!