Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Ariston 3*

* de la 476€

Madonna di Campiglio, Italia

Sejur 7 nopti in 2019: *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Skipass: *
Transport inclus: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Ariston este administrat de o familie și se află în centrul orașului, la 80 m de teleschiurile Belvedere din localitatea Madonna di Campiglio. Oferă o piscină, WiFi gratuit, parcare de vară gratuită, centru de wellness și camere tradiționale în stil montan.

Înainte de a merge la pârtiile de schi Madonna di Campiglio, oaspeții se pot energiza savurând un mic dejun copios tip bufet. Pentru cină, sunt servite mâncăruri à la carte atât din regiunea Trentino, cât și internaționale. Crama pune la dispoziție peste 100 de mărci de vin.

Ariston oferă camere spațioase cu TV prin satelit și mobilier din lemn de pin, în stil alpin. Unele camere au balcon.

Înainte de un somn liniștitor, oaspeții se pot relaxa în sala de wellness dotată cu saună, baie turcească și cadă cu hidromasaj. Sunt, de asemenea, disponibile o piscină interioară și o zonă de înfrumusețare care oferă masaje și alte tratamente.

Hotelul Ariston pune la dispoziție un depozit mare pentru echipamente de schi supravegheat. Ariston este un hotel în întregime de nefumători.

  • Perioada 07.04.2018-14.04.2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!