Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Astor 3* sup.

* de la 599€

Selva di Val Gardena, Italia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Cu acces la schi la ușă, Hotelul Astor este situat în Selva di Val Gardena, la 600 de metri de Dantercepies. Oaspeții au la dispoziție o saună, precum și un hamam. Este disponibil un Wi-Fi gratuit.

Toate unitățile hotelului sunt dotate cu un TV cu ecran plat. Camerele sunt dotate cu o baie privată dotată cu articole de toaletă gratuite, în timp ce unele camere vă oferă o zonă de relaxare. Camerele au un birou.

Un bufet sau un mic dejun american poate fi savurat la proprietate. Oaspeții pot lua o mâncare în restaurantul in-house, care servește o varietate de mâncăruri locale și italiene și oferă, de asemenea, opțiuni vegetariene.

Hotelul Astor oferă o terasă. Zona este populară pentru schi și ciclism, iar în acest hotel de 3 stele se poate închiria biciclete.
  • Perioada 31 martie 2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!