Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Babymio 4*

* de la 686€

Tirol/ Kitzbüheler Alpen, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Situat la marginea staţiunii Kirchdorf din Tirol, hotelul Babymio oferă o atmosferă prietenoasă pentru bebeluşi şi copii, multe facilităţi pentru familii şi îngrijire profesională 42 de ore pe săptămână.

Toate camerele au balcon, aparat de ceai/cafea şi TV prin satelit. De asemenea, se oferă pătuţuri şi mese pentru schimbat.

Pe lângă echipamentele complete pentru bebeluşi, printre care monitoare şi cărucioare, hotelul oferă şi servicii de masaj şi înot pentru copii. Sunt disponibile şi servicii de moaşă.

Copiii cu vârsta peste 2 ani au la dispoziţie lecţii de înot, camere de joacă şi un cinematograf special amenajat. Proprietatea oferă şi ponei pentru călărie.

Babymio oferă un loc de joacă mare cu un teren de fotbal şi o grădină cu animale de companie. Chiar lângă hotelul Babymio există o şcoală de schi şi o zonă de schi pentru copii şi începători. De asemenea, se oferă permise de schi şi echipamente de schi.

Serviciul de pensiune completă include mic dejun, o supă sau o gustare pentru prânz, cafea şi prăjituri după-amiaza şi un bufet la cină. Pe tot parcursul zilei este disponibilă mâncare pentru bebeluşi.

Există o zonă de spa cu piscină interioară, saună şi baie de aburi, precum şi un perete de alpinism şi biciclete gratuite cu scaune pentru copii. De asemenea, se oferă masaje şi tratamente de înfrumuseţare.

Babymio asigură gratuit acces la internet Wi-Fi în hol, un terminal de internet şi locuri de parcare.

  • Perioada 20.01 - 27.01.2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!