Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Babymio 4*

* de la 686€

Tirol, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Pentru o vacanță fantastică împreună cu cei mici la ski în Austria, hotelul Babymio se numără printre recomandările de top din superba zonă Kitzbüheler Alpen, cu imensa vale din Kaisergebirge.

Totul începe cu camerele pentru copii, atent decorate, în care ai parte de echipamente pentru bebeluși (parțial la cerere), pătuț pentru copii sau bebeluși, monitor, scaun de masă, cadă pentru bebeluși, încălzitor de biberoane, lampă de veghe, reducție pentru wc, chiar și de leagăn.

Odată ce ai ieșit din cameră, îi poți lăsa liniștit pe cei mici fie la clubul pentru bebeluși, deschis șapte ore pe zi, de luni până sâmbătă, fie la cel pentru copii, cu același program, și care le oferă, pe lângă o mulțime de jocuri monitorizate, și gustări sănătoase. Desigur, nu lipsesc serviciile de babysitting sau de kidsitting, disponibile la cerere.

Mergând mai departe, serviciile pentru cei mici sunt atât de diverse și de multe încât ar surprinde pe oricine: bufetul special pentru copii seara, sau cel pentru bebeluși; faptul că ai la dispoziție, oricând, lactate, încălzitor pentru biberoane, cuptor cu microunde, vaporizator, cană electrică; masaj și înot pentru bebeluși; halate pentru copii. Și nu se sfârșesc aici.

Cei mici se pot bucura și de activități în natură, cum ar fi drumețiile pe munte, plimbările și orele de călărie, și poți închiria oricând o sanie, un bob sau orice alt echipament de care au nevoie pentru a petrece clipe minunate în zăpadă.

Mai ales că, în spatele hotelului, există zona pentru copii și începători, cu școală de ski și pârtie mică. Iar faimoasele stațiuni de ski St. Johann in Tirol, Waidringer Steinplatte sau Kitzbühel, cu pârtiile lor magnifice, sunt foarte ușor accesibile de aici.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
  • Tariful din tabel este calculat / tip de camera / apartament / sejur de 7 nopti si corespunde intervalelor de timp specificate. Tariful nu contine alte servicii decat cele specificate (*fiecare locatie are reguli speciale de rezervare si confirmare, de aceea oferta finala va fi personalizata si prelucrata offline, impreuna cu Dvs., de catre consultantii nostri de travel specializati, urmand a vi se comunica ceea ce este inclus in pretul afisat si ce alte cheltuieli veti mai avea la destinatie).
  • Tariful nu include taxe locale/de statiune, taxe de curatenie/garantii obligatorii, alte taxe si servicii suplimentare/ex. SKIPASS etc., care va vor fi comunicate de catre un consultant de travel specializat/destinatie, doar la cerere!
  • ACTIV EVENTURIA este o agentie de turism organizatoare (Licenta 700/22.01.2019) si va poate oferi pachete turistice personalizate si cu servicii complete la destinatie, astfel incat Dvs. sa va bucurati pe deplin de vacanta visata.
  • Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46 sau pe e-mail: info@activtours.ro
  • NOTA: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!