Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Această proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. Hotelul Baie des Anges by Thalazur se află la 12 minute de mers cu mașina de centrul orașului Antibes. Oferă 3 piscine în aer liber cu apă sărată, o terasă și acces gratuit la WiFi.

Toate camerele sunt deservite de lift şi au aer condiționat, decor în stil modern, TV cu ecran plat și telefon. Băile private au cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Hotelul servește un bufet de mic dejun în fiecare dimineață, care este gratuit pentru copiii cu vârsta mai mică de 12 ani. L’Angelus, restaurantul hotelului, oferă mâncăruri tradiționale.

Oaspeții se pot bucura de centrul spa interior care are piscină, cadă cu hidromasaj, saună, hamam, sală de fitness, zonă de relaxare și cameră cu ceaiuri de plante. Hotelul are recepție cu program nonstop și parcare privată. La un cost suplimentar, este disponibil un serviciu de transfer de la/la gara din Antibes.

  • Perioada noiembrie 2018

Scrie o recenzie

  

 OFERTA SPECIALA MARINELAND 2018

 

Loc in camera dubla

01.03 - 30.11.2018

Pachet 2 nopti + intrari in parc

229 euro

Pachet 3 nopti + intrari in parc

289 euro

Tarif exprimat in euro/ pers/ pachet 2 sau 3 nopti

 

SERVICII INCLUSE:
- cazare 2 sau 3 nopti la hotelul Baie Des Anges 3*
- BONUS ACTIV! DISTRACTIE LA MARINELAND! Biletul de intrare pentru 2 sau 3 zile il facem noi cadou!


NU SUNT INCLUSE:

- transport ( se poate sigura la cerere)
- asigurare medicala
- taxa de statiune ( se achita la fata locului)
- alte servicii care nu sunt mentionate in sectiunea Servicii incluse

 

NOTA: Daca aveti o alta preferinta pentru cazare sau locatie, iar aceasta varianta nu se afla in oferta agentiei, puteti solicita acest lucru printr-un e-mail la: info@activtours.ro

 

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!