Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Be Live Collection Palace de Muro 5*

1,297€

Mallorca, Spania

Tip de masa *
Perioada: *
Tip de camera *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Be Live Collection Palace de Muro se află la câțiva metri de plaja Playa de Muro și oferă vedere la Marea Mediterană. Pune la dispoziție un centru spa, 2 piscine, precum şi unități de cazare cu balcon.

Camerele şi suitele se află în mijlocul unor grădini seducătoare dintr-un complex mare. Toate au decor luminos, pardoseală din dale, TV prin satelit și minibar. Suitele și camerele superioare oferă WiFi gratuit, iar în camerele duble accesul WiFi este disponibil la un cost suplimentar.

Puteți lua masa la restaurantul cu specific mediteranean Mare, la un restaurant care servește preparate la grătar sau la un restaurant tip bufet cu mâncăruri internaționale.

Be Live Collection Palace de Muro se află la 500 m de parcul natural S’Albufera. În perioada 01 mai - 30 septembrie, aveți la dispoziție serviciu gratuit de transfer de la/la stațiunea Puerto de Alcúdia.

  • Perioada 04.09 - 11.09.2018

Scrie o recenzie

  
Pachetele contin:
- transport avion dus-intors din Romania (*pretul poate varia, in functie de perioada rezervarii);
- taxe de aeroport si bagaje de cala
- 7 nopti cazare, camera standard
- tipul de masa specificat, la fiecare hotel, minim mic dejun inclus
- transferuri aeroport – hotel – aeroport

Pretul nu include:
- taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
- excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa consultati si documentele atasate (*acolo unde exista), in vederea clarificarii, sau sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 013 982 / pe e-mail: info@activtours.ro

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!