Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Be Live Collection Son Antem 5*

* de la 766€

Mallorca, Spania

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de camera *
Tip de masa *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Amplasat în zona rurală uimitoare din sudul insulei Mallorca, la 20 de minute cu mașina de Palma, acest complex are 2 terenuri de golf cu 18 găuri, o piscină în aer liber cu terasă și un centru de fitness. Acces gratuit la internet de mare viteză este disponibil în întregul hotel.
Oaspeții au acces gratuit la centrul de spa de 3000 m² și la sala de gimnastică. Sunt disponibile, de asemenea, o serie de tratamente de masaj și de înfrumusețare, precum și o piscină interioară, o saună, o cameră de aburi și o cadă cu hidromasaj.
Toate camerele cu aer condiționat de la Be Live Collection Son Antem au un decor elegant și au balcon sau terasă cu vedere la terenul de golf sau la piscina în aer liber.
Toate camerele includ o mașină de cafea Nespresso cu 4 capsule gratuite. Be Live Collection Restaurantul El Olivar de la Son Antem este deschis pentru micul dejun, prânz și cină și servește mâncare spaniolă.
Din iunie până în septembrie există și un restaurant cu grătar deschis între 15 iunie și 15 septembrie. Lobby Barul Llevant al hotelului oferă muzică live în fiecare noapte, iar barul de agrement Es Trenc servește băuturi și gustări ușoare. Brunchul de duminică este inclus la fiecare rezervare pensiune completă sau rezervare all inclusive. Hotelul are un program de divertisment pentru adulți, precum și un club pentru copii.
Există, de asemenea, un magazin de golf pro, o casă de club și o academie de golf. Un serviciu gratuit de transfer la plajă este disponibil în timpul sezonului de vârf. Complexul Be Live Collection Son Antem oferă 3 terenuri de golf cu 18 găuri diferite: Son Antem cu 2 terenuri și Golf Maioris la doar 17 km. Portul de feribot Palma de Mallorca, cu traversări regulate spre Barcelona, Ibiza și Valencia, se află la aproximativ 25 de minute de mers cu mașina. Aeroportul Palma de Mallorca se află la 18 km de Be Live Collection Son Antem.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos:

Pachetul include:

- 7 nopti cazare inclusiv mic dejun
- 5 greeniees (18 gauri) pe terenurile de golf Son Antem West, Son Antem East si Maioris
- 5 zile de utilizare driving range inclusiv mingi nelimitate de antrenament
- Trolley
- Utilizarea zonei de spa
- Minibar pentru pro inclusiv (umplere zilnic)
- Bautura de bun venit pentru grup
- Camera single. inclusiv mic dejun si greenfee gratuit pentru Pro*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!