Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Bergland 4*

* de la 922€

Tirol, Austria

Sejur 5 nopti in perioada *
Ski Pass *
Pet extra pentru copil pana in 7 ani *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Fermecătorul hotel Bergland în minunata depresiune tiroleză Zugspitzarena în Lermoos, chiar la staţia din vale a noului telescaun cu 6 locuri.

Construit în stil modern tirolez folosind o mulţime de lemn din pădurile locale, Bergland Hotel oferă o atmosferă confortabilă şi primitoare în camerele şi zonele sale publice.

Reîncărcaţi-vă bateriile în zona de spa oferindun jacuzzi, saună finlandeză şi o baie de aburi turcească. Bucuraţi-vă de duşul cu mentă proaspătă pentru o piele moale şi multe alte facilităţi ultramoderne de wellness. Pentru sănătatea dumneavoastră, există un bazin Kneipp şi şezlonguri de terapie încălzite.

Toate camerele din Bergland Hotel oferă zone confortabile de şedere şi un balcon cu vedere panoramica la munţii din jur.

Luaţi loc într-unul din saloanele confortabile în marea grădină de iarnă panoramică sau pe una din terasele însorite.

Echipa experimentată de la bucătăria Bergland vă va răsfăţa cu bucătăria gustoasă tiroleză şi internaţională.

În afară de posibilităţile nelimitate pentru schiîn timpul iernii, Zugspitzarena şi împrejurimile sale sunt minunate pentru drumeţii, alpinism şi ciclism montan şi, de asemenea, pentru scăldat sau scufundări în lacurile cu ape cristaline.

  • Perioada 23.12 - 28.12.18

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!