Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Best Western Alpen Resort 4*

* de la 1,266€

Zermatt, Elveţia

Sejur 7 nopti in perioada *
Bonus *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Masa de Craciun *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Situat aproape de teleschiurile din Zermatt, Hotelul Best Western Alpen Resort are un centru spa, un restaurant și camere spațioase cu TV prin cablu. Oaspeții beneficiază gratuit de WiFi în întreaga clădire, precum și de transfer de la gara din Zermatt în intervalul 07:00-21:00.

În clădirea principală există o piscină de aventuri cu temperatura de 30°C, deschisă pe tot parcursul anului, precum și o cadă cu hidromasaj, o baie de aburi, o saună și un centru de fitness.

Solarul, tratamentele cu masaj și intrarea la paradisul copiilor, cu o suprafață de 300 m², sunt disponibile la un cost suplimentar. De asemenea, la proprietate există un teren de tenis în aer liber, iar la recepție sunt disponibile gratuit rachete de tenis.

Restaurantul Matterhorn servește preparate din bucătăria elvețiană și o selecție de vinuri. În sezonul de iarnă sunt organizate spectacole de muzică live în majoritatea serilor.

Toate camerele de la Alpen Resort Hotel au un balcon sudic cu vedere la Matterhorn sau o terasă cu grădină. Acestea oferă minibar și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Băile private includ uscător de păr, halate de baie și papuci.

De asemenea, oaspeții au la dispoziție un depozit pentru echipament de schi, dotat cu uscător de clăpari, precum și dulapuri personale pentru echipament de schi. În hol există un colț de internet.

  • Perioada 22.12 - 29.12.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!