Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Casa Alpina 2*

* de la 298€

Selva di Val Gardena, Italia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Casa Alpina - Alpin Haus se află la 1 km de Selva di Val Gardena şi oferă un restaurant care serveşte preparate din bucătăria italiană. Parcarea exterioară este gratuită, iar staţia de autobuz cu legături spre centrul oraşului şi teleschiuri este la 30 de metri.

Camerele au design rustic, cu mobilier din lemn şi linoleum. Toate sunt prevăzute cu TV cu ecran plat şi baie privată. Camerele sunt situate în clădirea principală sau în clădirea anexă de alături. Acestea au vedere la vale sau la munte.

Micul dejun servit de Hotelul Casa Alpina este un bufet cu croissante proaspete, mezeluri, brânzeturi, cereale şi băuturi calde şi reci. Restaurantul este deschis pentru prânz şi cină.

Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice. Oaspeţii se pot relaxa în biblioteca mică şi au la dispoziţie un lounge comun cu echipamente de tenis de masă şi fotbal de masă.

Zona de schi Fungeia se află la 200 de metri de proprietate. Staţia de autobuz cu legături către Bolzano şi Bressanone este la 20 de metri.

  • Perioada 30 martie 2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!