Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotelul Cube se află la 3 km de centrul oraşului Ravenna, oferind camere spaţioase şi liniştite, precum şi Wi-Fi gratuit. Se află la 2 minute de mers cu mașina de autostrada A14 și pune la dispoziție parcare gratuită.

Camerele au un design modern în culori neutre şi pardoseală din lemn. Sunt dotate cu aer condiţionat și minibar. Oferă TV cu ecran plat cu canale Sky.

Bufetul american de mic dejun este bogat și variat, fiind servit în fiecare dimineață. Hotelul pune, de asemenea, la dispoziție un lounge bar elegant şi un patio relaxant.

Hotelul Cube este situat la 6 km de gara Ravenna și la 15 minute de mers cu mașina de parcul de distracții Mirabilandia.

  • Perioada noiembrie 2018

Scrie o recenzie

  

NOTA 1: Prezenta oferta este limitata si se supune unor conditii speciale de confirmare si rezervare!

Sezon 2018
perioada 18 aprilie – 12 septembrie 2018


Va oferim posibilitatea de a petrece un sejur de neuitat, in cel mai mare parc de distractii al Italiei

TARIF incepand de la 119 euro/persoana/sejur

Include:
-permis de intrare in parc, valabil 2 zile consecutive
-cazare 2 nopti cu mic dejun

Servicii neincluse:
- bilet de avion dus-intors;
- transfer aeroport-hotel-aeroport;


Nota:
- tariful de noapte suplimentara nu include intrare in parc
- tarifele nu includ taxa locala care se achita direct la hotel (cca. 1,00 EUR/persoana peste 12 ani/zi)


NOTA 2: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.


NOTA 3: Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!