Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Cube 4*

* de la 89€ 100€

Mirabilandia, Ravenna, Italia

Perioada promo Sezon 2019 *
Tip masa *
Pachet turistic personalizat *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Cube se află la 3 km de centrul oraşului Ravenna, oferind camere spaţioase şi liniştite, precum şi Wi-Fi gratuit. Se află la 2 minute de mers cu mașina de autostrada A14 și pune la dispoziție parcare gratuită.

Camerele au un design modern în culori neutre şi pardoseală din lemn. Sunt dotate cu aer condiţionat și minibar. Oferă TV cu ecran plat cu canale Sky.

Bufetul american de mic dejun este bogat și variat, fiind servit în fiecare dimineață. Hotelul pune, de asemenea, la dispoziție un lounge bar elegant şi un patio relaxant.

Hotelul Cube este situat la 6 km de gara Ravenna și la 15 minute de mers cu mașina de parcul de distracții Mirabilandia.

  • Perioada noiembrie 2018

Scrie o recenzie

  

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!