Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Dénia La Sella Golf Resort & Spa 5*

* de la 772€

Costa Blanca, Spania

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de camera *
Tip de masa *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Dénia La Sella Golf Resort & Spa este situat în cadrul terenului de golf La Sella și oferă o piscină cu șezlonguri și palmieri. Camerele sale luxoase au WiFi gratuit și baie cu marmură.
Fiecare cameră de la Denia are un decor clasic, aer condiționat și baie cu marmură. Toate unitățile de cazare au TV prin satelit și 3 telefoane. Unele camere au și balcon sau terasă, cu vedere la parc sau la terenul de golf.
Centrul spa din cadrul La Sella are saune, băi turcești și o cadă cu hidromasaj în aer liber. Serviciile oferite includ tratamente faciale, masaj și împachetări.
Hotelul este situat în Parcul Natural Montgó, la doar 15 minute de mers cu mașina de orașul Denia și de plajele acestuia.
Restaurantul Brasserie Montgó servește mâncăruri mediteraneene tradiționale și are o terasă în aer liber. Oaspeții pot savura o băutură sau o gustare la barul de la piscină, la barul din hol sau la jazz bar.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pachetul Pro Golf valabil in perioada 1.2.-30.4. si 1.9.-30.11.2018 pentru minim 8 persoane inclusiv Golf-Pro
 
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos
:

Pachetele contin:

- 7 nopti cazare inclusiv mic dejun
- 6 greenfees (18 gauri) pe terenul de golf La Selle
- Trolley
- Utilizare driving range inclusiv mingi nelimitate de antrenament
- 1 intrare la spa
- Bautura de bun venit
- Camera single inclusiv mic dejun si greenfees gratuite pentru pro

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!