Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Des Trois Hiboux 3*

* de la 132€ 150€

Asterix, Paris

Perioada promo Sezon 2019 *
Pachet turistic personalizat *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Situat in Parcul Asterix, la cca 30 km nord de Paris, Hotelul Des Trois Hiboux 3* este alcatuit dintr-o cladire principala si 3 anexe.
Hotelul Des Trois Hiboux 3* are un restaurant, care servește mese in stil bufet și există, de asemenea, un bar cu terasă in aer liber.
Oaspeții se pot relaxa in lounge, care are un șemineu mare.
Facilitățile suplimentare includ o recepție deschisă 24 de ore, Wi-Fi gratuit in zonele publice ale hotelului și parcare privată gratuită.

Cum ajungi la Parc Asterix Paris?

Zbor Tarom sau Air France, cu aterizare pe Aeroportul Charles de Gaulle Paris. Distanta fata de aeroport: 15 km. Transfer: taxi sau autobuz de la aeroport (8 euro/ persoana dus-intos, plecari din 30 in 30 minute) SAU autobuz din Paris, de la statia “Palais Royal” (22 euro/ persoana dus-intors, plecari la 09:00 si retur la 18:30).
Zbor Blue Air sau Wizzair, cu aterizare pe Aeroportul Beauvais. Distanta fata de aeroport: 80 km. Transfer: taxi sau autobuz.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!