Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Diamant 4*

* de la 840€

Val Gardena, Italia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Diamant este un hotel superior de 4 stele situat în Santa Cristina in Val Gardena, la 1,5 km de pârtiile de schi Sella Ronda. Proprietatea pune la dispoziţie un centru de wellness gratuit, care include o piscină interioară.

Hotelul Diamant are design alpin tradițional şi oferă vedere uimitoare la Munţii Dolomiţi şi la vale. Proprietatea pune la dispoziţie o gamă largă de facilităţi, inclusiv un teren de tenis, o sală de joacă pentru copii şi o sală de jocuri.

Camerele sunt mobilate elegant şi au balcon cu vedere la pădure sau la munţi. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar şi baie privată, prevăzută cu uscător de păr.

Hotelul oferă un mic dejun tip bufet, iar restaurantul servește mâncăruri locale și mediteraneene, însoțite de un bufet de aperitive, garnituri și deserturi. Proprietatea organizează săptămânal o seară cu specific tirolez, cu o cină gourmet cu 7 feluri de mâncăruri.

Oaspeții Hotelului Diamant au la dispoziţie un depozit gratuit pentru echipament de schi, cu sistem de încălzire. De asemenea, hotelul are o sală de fitness gratuită, o saună și o cadă cu hidromasaj în aer liber. Vara, proprietatea oferă serviciu gratuit de babysitting.

  • Perioada ianuarie 2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!