Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Dion Palace Resort and Spa 5*

* de la 378€ 415€

Riviera Olimpica, Grecia

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Tip masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Primul hotel luxos tip boutique din Thasos beneficiază de o locaţie ideală, chiar pe plaja Chrisi Ammoudia. Alexandra Golden Boutique Hotel-Adults Only oferă un centru spa, sală de gimnastică şi 2 piscine în aer liber, dintre care 1 cu şezlonguri plutitoare.

Camerele şi suitele de la Alexandra Golden combină confortul suprem cu estetica minimalistă. Cele mai multe au piscină privată. Oferă acces gratuit la internet WiFi şi CD/DVD player.

Oaspeţii se pot bucura de mic dejun grecesc între orele 08:00-11:00. Acesta include diverse tipuri de pâine, gem de casă, miere şi fructe proaspete. Restaurantul à la carte Ambrosia oferă specialităţi mediteraneene gourmet, pregătite cu ingrediente locale.

Zona din jurul acestui hotel nou de 5 stele include grădini, piscine şi terase.

Personalul de la Alexandra Golden Boutique Hotel este pregătit excelent şi disponibil nonstop.

Acesta este locul preferat de turiștii din Chrysi Ammoudia, conform comentariilor independente.

  • Perioada iulie 2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
- cazare 7 nopti in camera dubla standard
- masa demipensiune

Tariful nu include:
- transport
- taxa de statiune
- asigurare medicala
- alte cheltuieli

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!