Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Elisabethpark 4*

* de la 455€

Bad Gastein, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Situat chiar în centrul orașului Bad Gastein, elegantul Hotel Elisabethpark, de 4 stele deluxe, pune la dispoziție o piscină termală și transferuri gratuite de la/la gară.

Camerele de la Hotelul Elisabethpark au balcon cu vedere la parc sau o fereastră mare, cu vedere panoramică la vale. Facilitățile includ TV prin satelit, minibar, seif gratuit și baie cu uscător de păr și oglindă cosmetică. Oaspeţii cu un sejur de cel puţin 5 nopţi primesc gratuit halate de baie.

Regimul de demipensiune include mese tip bufet cu preparate din bucătăria austriacă și internațională la Restaurantul Panorama, cu vedere directă la munte și la vale. Restaurantul à la carte Prälatur cu atmosfera sa elegantă include un bar care oferă diferite tipuri de vin și bere.

Zona de spa spațioasă ocupă 2 etaje și pune la dispoziţie o piscină termală interioară, saună finlandeză, baie de aburi și cameră de relaxare cu un bar cu ceai şi apă din partea casei. Babor Spa & Beauty Center oferă o gamă largă de tratamente spa și de înfrumusețare.

Hotelul Elisabethpark are un lounge cu biliard și bar, precum și o sală de joacă pentru copii.

Iarna, Hotelul Elisabethpark oferă un serviciu gratuit de transfer pentru schiori. La recepţie sunt disponibile permise de schi. În fiecare după-amiază, oaspeții se pot bucura de vin fiert gratuit.

  • Perioada 02.02.2019-09.02.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!