Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Excelsior 4*

* de la 159€ 180€

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Tip masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Hotelul all inclusive Excelsior se află în pitoreasca zonă centrală a staţiunii Nisipurile de Aur, la aproximativ 300 de metri de plajă, unde se poate ajunge traversând parcul sau cu autobuzul de transfer gratuit.

Centrul staţiunii, cu diferite magazine şi opţiuni de divertisment, cea mai apropiată staţie de autobuz şi un supermarket se află la aproximativ 300 de metri de complex.

Hotelul este potrivit pentru familiile cu copii şi are un program bogat de sport şi distracţii cu animatori. Se oferă şezlonguri şi umbrele de soare la piscină, facilităţi de tenis de masă, club pentru copii, program cu animatori în timpul zilei şi spectacole periodice pe durata serii.

Micul dejun, prânzul şi cina se servesc în stil bufet, la restaurantul principal, mobilat elegant. De 2 ori pe săptămână se serveşte un bufet tematic şi, o dată pe săptămână, o cină festivă. Puteţi comanda, de asemenea, o cină à la carte la restaurantul cu grătar The Old Tree, o dată pe sejur.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

Pachetul include:
-  cazare 7 nopti in camera dubla cu balcon
-  masa all inclusive

Pachetul nu include:
-  transport
-  taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
-  excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale

 

*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 / pe e-mail: info@activtours.ro

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, oferta de pe website sa nu fie actualizata in timp util - informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!


Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!