Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Familien - & Kinderhotel Kaiserhof 4*

* de la 855€

Tirol/ Berwang, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Proprietatea Kaiserhof se află în localitatea Berwang din zona de schi Zugspitz Arena și oferă centru spa de 1100 m², care include tratamente de înfrumusețare și de fizioterapie. În timpul iernii, pârtiile de schi pot fi accesate de la ușa proprietății.

Pentru copii, Familien- & Kinderhotel Kaiserhof oferă îngrijire profesională, zonă de joacă mare, precum și o activitate extinsă și program de aventură.

După-amiaza, se oferă gratuit prăjituri și mese mici, cum ar fi supe și salate.

În timpul verii, oaspeții pot lua parte la drumeții cu ghid prin Valea Berwang, conduși de ghidul montan acreditat al hotelului.

  • Perioada 06.01 - 13.01.2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!