Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Festa Chamkoria 4*

* de la 339€

Boroveț, Bulgaria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Luxosul Hotel Festa Chamkoria este situat în mijlocul pădurii de pin, veche de secole, la 1200 de metri de staţia de telecabină din celebra staţiune de schi Borovets.

Acesta oferă facilităţi superbe de wellness, inclusiv o piscină interioară, diverse tratamente de fizioterapie şi masaj, un centru de fitness şi o saună.

La restaurantul primitor sunt servite preparate delicioase din bucătăria locală şi internaţională; de asemenea, există şi un bar în hol şi un bar de noapte.

Accesul la internet wireless este disponibil în întregul complex Festa Chamkoria gratuit.

Telegondola vă duce până la centrul de schi aflat la cea mai mare înălţime din Peninsula Balcanică, numit Markudjik.

  • Perioada 02.02 - 09.02.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!