Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Festa Via Pontica 4*

* de la 224€ 264€

Pomorie, Bulgaria

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Tip masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Unitatea de cazare Festa Via Pontica se află în Pomorie, la 15 km nord de Aeroportul Internaţional Burgas şi la 18 km de Sunny Beach. Proprietatea are un centru exclusivist de relaxare şi o cramă.

Toate camerele au decor modern luxos, cu accente de design, aer condiţionat şi TV prin cablu.

Festa Via Pontica are un restaurant, un bar de grădină și un bar la piscina în aer liber. Oaspeţii pot savura o cafea sau un cocktail la barul din hol.

Festa Via Pontica are un centru medical care oferă proceduri de fizioterapie, reabilitare, diagnosticare, tratament şi prevenţie.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

Pachetul include:
-  cazare 7 nopti in camera dubla cu balcon
-  masa all inclusive

Pachetul nu include:
-  transport
-  taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
-  excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale

 

*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 / pe e-mail: info@activtours.ro

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, oferta de pe website sa nu fie actualizata in timp util - informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!


- excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale

Pachet Standard – NuntaTaDeVis: este inclus in pretul de pornire si contine:
1. O ceremonie de nunta / zi (*in fiecare locatie, se organizeaza doar 1 singura ceremonie/zi, cu exceptia week-end-urilor si sarbatorilor legale, cand nu se organizeaza nunti);
2. Coordonator de nunta
3. Locatia de eveniment decorata (pe plaja, la piscina, in resort, in gradina - *se poate opta pentru locatia dorita, uneori inclus in pret, alteori cu o mica diferenta de plata)
4. Camera separata pentru mireasa, inaintea ceremoniei (*in limita disponibilitatii)
5. Mic dejun special in camera
6. Buchetul miresei
7. Butoniera ginerelui
8. Tortul de nunta (pentru 10 persoane, aproximativ)

Pachet Glamour – NuntaTaDeVis: se adauga la Pachetul Standard, ca supliment, si contine, in plus fata de Pachetul Standard:
1. O sticla de sampanie, care se poate consuma in 2, intr-un loc amenajat, dupa ceremonie
2. Aranjat coafura + machiaj pentru ceremonie, inclusiv o sesiune de proba pentru eveniment
3. Tratament SPA pentru mireasa, inclusiv manecura si pedicura de lux, si masaj
4. Tratament SPA pentru ginere, inclusiv body-polish, masaj
5. O cina speciala, festiva, cu 4 feluri de mancare, intr-un loc intim
6. Aranjament romantic in camera
7. Cadou din partea hotelului.

Suplimente, la cerere, contra cost:

a. Costuri pentru formalitati legale (Statut civil/Registrul starii civile, Taxe administrative, Transferul dus-intors la Oficiul Starii Civile, Taxele pentru apostila)
Mauritius: +280 euro/pers.
Seychelles: +100 euro/pers.
*aceste taxe sunt extra si se adauga la Pachetul Standard, doar in cazul in care se doreste legalizarea, recunoscuta in Europa.

b. Costuri de Ceremonie Master (Reinnoire de Juraminte)
Mauritius: +100 euro/pers.
Seychelles: +100 euro/pers.
*aceste taxe sunt extra si se adauga la Pachetul Standard, doar in cazul in care se doreste legalizarea, recunoscuta in Europa

Observatii:
Viitorii miri trebuie sa pregateasca, odata cu rezervarea, 1 dosar personal, care sa contina urmatoarele documente personale, cel putin (*documentele necesare pot varia, in functie de destinatie si eveniment):
Pasaport valabil permanent (*nu pasaport temporar)
Certificate de nastere, format European (*format nou, A4)
Declaratii legalizate cu privire la Starea Civila actuala a mirilor
In cazul unui divort anterior, Certificatul de Divort
Formular existent la agentia de turism care se inmaneaza mirilor, pentru a fi completat olograf si semnat, in original (*Mauritius)
Toate actele trebuie TRADUSE si LEGALIZATE la NOTAR, in limba engleza. Nu se vor trimite documentele in original, insa la momentul ceremoniei, mirii trebuie sa detina si documentele originale, pe langa traducerile legalizate! Acestea vor fi depuse cu 2-3 zile inainte de eveniment, la Oficiul Starii Civile.

Organizarea calatoriei:
Recomandarea ACTIV TOURS este ca plecarea sa fie duminica, pentru a avea timp suficient in vederea organizarii formalitatilor legale necesare.
Certificatul de casatorie in original, cu apostila legala, va fi livrat turistilor, de catre hotel, prin posta/curier, dupa consumarea sejurului, intr-un interval de timp rezonabil.


*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa consultati si documentele atasate (*acolo unde exista), in vederea clarificarii, sau sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 195 555 / pe e-mail: info@ofertadevacanta.ro

**Persoanele care doresc sa organizeze nunta in anul 2018 sau in anul 2019 pot achita un avans la rezervare, iar diferenta de plata se poate face in mai multe rate, fara niciun fel de dobanda.

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!