Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Garnì Carpe Diem 4*

* de la 565€

Vigo di Fassa, Italia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Carpe Diem este un mic hotel din Garnì, dotat cu un centru de wellness cu acces gratuit. Amplasată în zona de schi Catinaccio între Vigo di Fassa şi San Giovanni, această proprietate de familie se bucură de vedere la munte.

Camerele decorate individual de Hotel Garnì Carpe Diem sunt luminoase şi oferă acces gratuit la internet, TV prin satelit şi un balcon privat.

Centrul de wellness include o piscină interioară şi cadă cu hidromasaj, o saună, o baie turcească şi zone de relaxare. Puteți rezerva o varietate de tratamente de înfrumuseţare şi masaje.

Salonul şi barul sunt calde şi primitoare, fiind prevăzute cu plafoane din lemn și canapele confortabile. În zonele publice se oferă acces gratuit la internet Wi-Fi.

  • Perioada martie 2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!