Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Garni Toni 3*

* de la 345€

Ortisei, Italia

Sejur 7 nopti in 2019: *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Skipass: *
Transport inclus: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Cu vedere la Dolomiți, Garni Toni este situat în centrul orașului Ortisei. Proprietatea are o grădină cu zonă de relaxare în aer liber, un bar și o bibliotecă cu cărți în limba italiană, germană și engleză.

Camerele sunt mobilate într-un stil tipic tirolez și dispun de un televizor și Wi-Fi gratuit. Baia privată are o cadă sau un duș.

În fiecare dimineață se oferă un mic dejun tip bufet, care oferă atât mâncăruri dulci cât și savuroase, cum ar fi bucăți reci, prăjituri și băuturi calde.

Toți oaspeții hotelului Garni Toni au acces gratuit la o piscină interioară cu jacuzzi, la 1 minut de mers pe jos. De asemenea, sunt oferite excursii la Val Gardena, iar cele mai apropiate facilități pentru teleschi sunt la 50 de metri distanță.
  • Perioada pana la 31.03.2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!