Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Gasthof Traube 3*

* de la 299€

Fliess Im Oberinntal, Tirol, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Traube este situat în centrul orașului Fliess din Valea Innului Superior (Oberinntal). Proprietatea are o zonă spa și un restaurant, care servește preparate din bucătăria tiroleză și internațională. Un autobuz de schi gratuit opreşte chiar în fața proprietăţii şi oferă transfer la telecabina Venet, aflată la o distanţă de 8 km.

Toate camerele spațioase ale Hotelului Traube au decor în stil tirolez şi sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie.

Printre facilitățile spa disponibile se numără o saună finlandeză, o cabină cu infraroșu, o baie de aburi, dușuri de hidromasaj, un solar și o cameră de relaxare. Oaspeţii au la dispoziţie o parcare privată gratuită.

În Rezervația Naturală Kaunergrat puteţi găsi numeroase trasee de drumeții și ciclism montan. Zona de schi Serfaus-Fiss-Ladis se află la 15 minute cu mașina de proprietate.

  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!