Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa 5*

1,195€

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Data plecare Dubai 2018 *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Acest complex luxos de 5 stele se află în extremitatea nordică a Peninsulei Arabe. Complexul are o plajă privată de 1,5 km cu nisip alb şi oferă vile cu balcon mobilat şi vedere la Marea Arabiei.

Unităţile de cazare de la Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa au lenjerie de pat luxoasă şi ferestre din podea până în tavan. Toate se bucură de vedere la oraş sau la grădină. Băile private au blat din marmură.

Complexul oferă 10 restaurante internaţionale, inclusiv 2 restaurante de specialitate. În plus, oaspeţii au la dispoziţie un bar în piscină, un bufet cu preparate la grătar pe plajă şi un bar de whisky.

Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa are 7 piscine. Hotelul include un centru de fitness cu aparate cardiovasculare şi un centru spa care oferă o varietate de tratamente.

Aeroportul Internaţional din Ras Al Khaimah este situat la 22 km de Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa. Aeroportul Internaţional din Dubai se află la 50 de minute de mers cu maşina de proprietate. Hotelul asigură parcare privată gratuită, iar la cerere este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroport.

  • Perioada 6.06.2018 - 19.09.2018

Scrie o recenzie

  
Servicii Incluse Dubai
Tarifele sunt exprimate in EUR/ persoana/ sejur - loc in camera dubla

Sejur DUBAI VARA 2018

Plecari cu compania FLY DUBAI in perioada 06.06.2018 - 19.09.2018 , sejur 7 nopti
                
Orar de zbor informativ (poate suferi modificari):                                          
Bucuresti 15:40 – Dubai 21:25 Dubai 19:10 – Bucuresti 23:30                                                
SERVICII INCLUSE:
- transport avion, zbor direct Bucuresti – Dubai si retur
- taxele de aeroport: 140 EURO/ pers (obligatorii)
- bagaj de cala (1 piesa) cu greutatea maxima de 20 kg
- un bagaj de mana de 7 kg
- 7 nopti cazare si masa Demipensiune
- transfer aeroport – hotel – aeroport
- asistenta turistica in limba engleza (pentru hotelurile din Dubai)                                                
NU SUNT INCLUSE:
- serviciile de catering in timpul zborului
- taxa de sejur - tourism dirham (se achita direct la hotel)
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala): 2% din contravaloarea pachetului, se incheie odata cu semnarea contractului.
- excursiile optionale

OBSERVATII:

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Preturile pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor. Ofertele nu au o perioada de valabilitate garantata si sunt valabile strict in limita locurilor alocate pentru acest tip de oferta; in momentul in care doriti sa efectuati rezervarea, va rugam sa reverificati valabilitatea ofertei!.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.                                                                                                           
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!