Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Holiday Inn Andorra 3*

* de la 295€

Andorra la Vella, Andorra

Sejur 6 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Acest hotel elegant este situat în centrul oraşului Andorra şi este decorat cu tapiserii de Salvador Dalí. Hotelul se află la mai puţin de 9 km de staţiunea de schi Grandvalira. Pârtiile de schi Vallnord sunt la 15 minute de mers cu maşina, iar hotelul oferă un depozit pentru echipamente de schi. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Camerele sunt spaţioase şi au aer condiţionat, sistem de încălzire şi TV cu ecran plat. De asemenea, includ minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Unele camere au canapea extensibilă. Baia este dotată cu articole de toaletă gratuite, cadă şi uscător de păr.

Centrul de sănătate include o saună, o piscină interioară cu încălzire şi o sală de gimnastică. Se oferă şi servicii de masaj, la un cost suplimentar.

Holiday Inn oferă preparate din bucătăria regională şi internaţională la restaurantul tip bufet El Gran Café. Există şi un local cu autoservire.

  • Perioada 05.01 - 11.01.2019

Scrie o recenzie

  
Preturile sunt exprimate in EURO/Sejur

Tariful include:
• cazare 6 nopti in perioada 05.01 - 11.01.2019, cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 3 euro / adult / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!