Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Holiday Inn Bur Dubai 4*

* de la 672€

Bur Dubai, Dubai

Sejur 5 nopti in perioada: *
Transfer aeroport - hotel - aeroport *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Transport inclus (+ taxe aeroport): *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Situat în Cartierul Ambasadelor, Holiday Inn Bur Dubai oferă camere moderne. Include o piscină pe acoperiş şi un restaurant deschis nonstop. Este pus la dispoziție un servciu de transfer gratuit la plajă.

Camerele spaţioase ale hotelului Bur Dubai au TV cu ecran plat de 32 inch şi baie privată. Toate includ un birou şi un fier de călcat.

Restaurantul Anwar serveşte preparate internaţionale. Oaspeţii pot savura bere în pub-ul tradiţional englezesc Two Guineas.

Centrul comercial Burjuman este la câţiva paşi. Aeroportul Internaţional din Dubai se află la 15 minute de mers cu maşina de Holiday Inn Bur Dubai.

  • Perioada 6.06.2018 - 19.09.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!