Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Hotel Michela 3*

* de la 488€

Malè, Italia

Sejur 7 nopti in 2019: *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Skipass: *
Transport inclus: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Situat într-o zonă liniștită, la 400 de metri de centrul istoric din Malè și la 6 km de pârtia de schi Daolasa, Hotelul Michela oferă camere cu balcon cu vedere la grădină sau la munți. De asemenea, este disponibil un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul de schi.

Camerele renovate cu mobilier din lemn sunt dotate cu un televizor LCD cu canale prin satelit și o baie cu articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

Micul dejun este servit în stil bufet și constă din mâncăruri dulci și savuroase, inclusiv prăjituri de casă și pâine. Restaurantul hotelului servește mâncăruri locale și internaționale.

Michela Hotel are de asemenea, un centru de wellness cu saună, baie turcească și cadă cu hidromasaj. Oaspeții se pot bucura de timpul petrecut în grădină, în sala de fitness sau pe terasa în aer liber. WiFi este disponibil în întreaga proprietate.

Val di Rabbi și Parcul Național Stelvio sunt la 8 km, iar Madonna di Campiglio și Pejo sunt la 30 de minute de mers cu mașina. Se oferă parcare gratuită la hotel.
  • Perioada 07.04.2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!