Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Jungfrau Lodge Swiss Mountain 3*

* de la 528€

Grindelwald, Elveţia

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Jungfrau Lodge, Swiss Mountain Hotel este administrat de peste 100 de ani de o familie şi se află în zona de schi, drumeţii şi ciclism Grindelwald. Oaspeţii au la dispoziţie WiFi gratuit, dar şi parcare gratuită.

Unele camere de la Jungfrau Lodge au baie proprie, iar celelalte, baie comună. De asemenea, o parte dintre camere oferă vedere panoramică la munte.

Bufetul bogat de mic dejun este servit în sala de mese cu vedere panoramică la masivul Eiger. Regimul de demipensiune este disponibil la cerere şi include un meniu cu 4 feluri de mâncare.

Permisele de schi, biletele pentru trenurile montane și cardurile pentru telecabine pot fi achiziţionate direct de la recepția proprietății.

Vara, oaspeții pot cumpăra bilete pentru trenurile montane și telecabine de la recepție. La câţiva paşi de Hotelul Jungfrau Lodge se găsesc o serie de magazine. Gara Grindelwald se află la 5 minute de mers pe jos, iar telecabinele Männlichenbahn și Firstbahn, la mai puțin de 5 minute de mers cu un autobuz gratuit.

  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• skipass
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 2 euro / adult / zi, 1,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!